New in



Kortare grå tisha med en bröstficka från H&M 69 spänn och vita jeansshorts från bikbok för 249

Har varit ute efter en topp i just den här lite "smutsiga" grå färgen och shortsen var strechiga och lite högre i bak vid ryggen vilket passar min svankiga rygg. 
 


Give me everything




Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything



Beskriver rätt bra hur jag känner just nu. Vill ha allt, hela tiden! Har lust o göra allt, värsta livslusten! Vill göra så mkt hela tiden att dagarna inte räcker till! Gotta love life!


There are two kinds of people:




Those who say, "I will believe it when I see it."
And those who say, "To see it, I know I must believe it."

den 24 april 2011


Cyklandet kändes tämligen värt mödan!


Mina mäktiga spett!



<3 till den här dagen. OCKSÅ

 Cyklade iväg till stan i början av dagen för att fira Annicka (med ck) i efterskott, vi satt utomhus o fikade o hade det bara allmänt trevligt och bra. Cyklade sen iväg en sväng till tuna park och köpte ett par plagg, (som jag tänkte visa imorgon) innan jag fortsatte o trampa mig hem igen. Jag o mamma gick sedan ut i kvällssolen o grillade. Hon tog mig till ett sjukt vackert ställe ett stenkast från där vi bor, där det var världens utsikt, inget som skymde solen och inga folk var det heller. Lyckat!
 


Blå/vitsippor


Fanns verkligen ett överflöd utav blå/vitsippor ute på landet idag, helt sjukt, helt plötsligt kom man in som i en zon med hav av dessa vackra!


Corinne på landet






Mammas kusin har en stor gård ute på landet en bit utanför Eskilstuna där vi ibland firar högtider typ påsk/midsommar och liknande och i år firade vi påskafton där med en stor portion lunch, sol och frisk luft!
De har diverse djur på gården, bland annat hästar (Gotlandsruss, för er som insatta) Så jag passade på att sno med mig en ut med på promenad :) Jättesöt och snäll var hon, och dräktig!
 


Vita jeans


Igår när jag o Kristin var en sväng i tuna park hittade jag dessa vita jeans inne på cubus, ville ha ett par riktiga vita JEANS och inte byxor som ofta är genomskinliga.. Jag litar på cubus jeans, har ett par blå (vanliga jeans) från dem som jag fydade för någon hundring för ett tag sen och de håller formen rätt bra o de här är i samma modell så det här blir nog bra :)



Veckan som gått:



Dukade upp ute vid vattnet

Gick omkring i gamla stan med mamma

Jobbade ett par timmar i reception


Promenerade in till stan i solnedgången

Fikade med söta goda cupcakes

Fick kungliga presenter (för att jag klarade pedagogiken äntligen woo!)

Försökt vara utomhus så mycket som bara möjligt


Bloggar från jobbet

Fy på mig :)
Är med mamma o sthlm, visade min lgh för henne för första gången, hon har inte sett den fören nu, har inte känt att jag har haft någon ordning på den och inte heller nu men endå :P Är ju klar med målningen nu iaf.

Så kul att vara med mamma här i sthlm då hon själv är född och uppväxt här och att jag nu faktiskt bor här också (random?) så hon kan ju sthlm rätt bra o känner till de allra flesta områden, som en liten gudie för mig som ännu inte vet alla stans hörn o kanter.

Lite trist att sitta på tåg o sedan kontor idag men jag inbillar mig själv att det inte är lika skönt ute idag som föregående dagar haha. Men lite kvällssol hinner jag nog allt med iaf!
Igår var jag ju ute större delen utav dagen men endå blir jag inte nöjd! Mycket vill ha mer vetni..
Hoppas ni har en fin dag!

Turquoise



Mathilda från klassen inspirerade mig att köpa denna fina ring idag. Var ute efter något liknande till ett bra pris förra sommaren men kom inte över något, men idag så köpte jag denna (sista!) från MQ i eskilstuna för 99 spänn, helt okey!


Dagens..


Premiär med nya västen från concious collection o mina svarta levi's curve, gaah va blek jag är måste pressa!!! 


Den 18 april 2011


Försökte hinna med så mycket som möjligt innan jag drog iväg till etuna tidigare idag. kl 14.15-17 tycker jag är sån knäpp tid o ha skola på!! Mitt på dagen ju! Man hinner ju göra lite innan om man verkligen vill o planerar o går upp tidigt men det är knappt, spec om man räknar med en timmes resa också.. Men försöker göra så mycket jag bara kan ute när jag är hemma, vissa saker måste ju göras, som att äta fika, plugga, men allt det går ju o göra utomhus :) kanske inte laga maten men ni fattar haha. Väl hemma i torshälla så mötte jag upp mamma som bjöd mig på middag i eftermiddagssolen på en thai-restaurang, sjukt gott o mys, tack mamma!


Bra start på dagen!


Började denna härliga soliga dag ful med morgon-yoga, följt av en nyttig frukost i form utav havregrynsgröt och grönt te i solen :) Hoppas ni också fått en bra start på dagen! Nu tänkte jag dra iväg en sväng till globen o kolla ifall THE virkade shortsen från H&M finns kvar (obotlig optimist)


En sak ni inte visste om mig..


Att jag ÄLSKAR piano..
 Tycker både de ser vackra ut och låter otroligt vackert.
När jag blir "stor" så vill jag ha ett stort rum, väldigt sparsamt inredd, och med en stor flygel i..
Även om jag inte själv kanske skulle spela så mycket på det.. Avundas verkligen de som kan hantera ett piano.
 Skulle också vilja kunna, och faktiskt så tog jag lite lektioner när jag var jätteung, men jag förstod mig inte på noterna :(  Jag var inte riktigt med på noterna, bokstavligen.. 

Musiken känns så himla mjuk o djup på något vis..
Blir så lugn och i frid när jag hör musiken, känner bara för att tända en massa ljus o bara sitta o lyssna o njuta..

Yiruma – River Flows In You

Michael Nyman – The Piano: Music From The Motion Picture




Helgen pt II



Första gången i år som mina ben får se dagens ljus!
Är det här verkligen sant att man kan sitta ute barbent, nu?! Är det sommar?! Det är nästan för bra för att vara sant. Och det känns ÄNNU bättre än tidigare år, har det verkligen varit såhär fint? alla blommor, fåglar, solens strålar..
 Eller är det bara för att just det här har varit EXTRA efterlängtat efter vintern som har känts EXTRA långt just i år.. EXTRA allt i år? :P

Började dagen med att käka frulle i solen och jobba ett par timmar i sumpan. Sen gjorde jag i ordning lite käk, slängde av mig strumpbyxorna o käkade, fikade och läste o bara njöt utav eftermiddagssolen. 

Tänkte nu mysa ner mig o läsa lite till inför föreläsningen imorgon sen blir det nog bara till att sätta punkt för den här dagen :) Vad har ni haft för er? 

  


Helgen pt I



Igår blev en rätt aktiv dag!
 Tog en promenad med Annika till utbildningen med Grönangänget, vandrade sedan tillbaka för att möta upp Silvia, och vi sprang runt som yra höns i jakt på en uteservering (som alla andra också verkade det som då det var tokfullt prick överallt), vi hamnade tillslut på Waynes sen drog vi hem till mig, pratade o fixade oss lite sen drog vi iväg till Oleary's i Gamla stan där hennes syster mfl hade bokat bord. Det var ju nämligen fotboll igår ifall ni missade det.. Men var mest (bara) där för sällskapet (och skrikets?:P) skull.
 Trevligt var det i vilket fall!


Fönstershoppa


H&M
verkar verkligen inte veta hut!
Frestas med det finaste de har i skyltfönstren och släpper Concious Collection precis mitt i månaden (mitt emellan två löningar) De vet verkligen hur de ska få stackars arma flickor som mig själv att lida.. 
Nej, den här godbiten får vänta om jag ska kunna få tag i något mer från CC innan det är alldeles kört.

 Host i-lands problem host host


den 15 april 2011



Några sötnosar jag hittade någonstans vid vägkanten

Har varit en tämligen produktiv dag!
Dagen började med tenta kl 08.10, (grovt ohumant klockslag förövrigt)
Var klar med tentan kl 10.00 och solen sken ute så jag, glad i hågen bestämde mig för att promenera sisådär EN MIL hem till Torshälla från Eskilstuna haha. Det tog sin lilla stund, exakt en timme :P och ett par döda fötter senare.. Köpte med mig fika hem o jag o mamma käkade o gottade oss ett tag innan det var dags att fara iväg till skolan igen för en tre-timmars föreläsning a lá intervjumetodik..
 Det var nu ännu inte slut på farandet, nejdå direkt efter skolan så tog jag tåget tillbaka till sthlm.
 Men sen jäklar vad jag har suttit still sedan dess haha :P   

Hur har eran dag sett ut?  Har ni också varit ute o flängt? :)
Ska sova snart iaf, skapligt trött efter att ha varit uppe sedan 06.30 imorse..
 Imorgon blir det en andra och sista utbildning på grönan innan det drar igång :)
 


Förstora blicken






Min tolkning utav videon

Härlig dag det har varit va hörrni!
Själv har jag dessvärre suttit på tåg o lektion större delen utav dagen, men endå! Man blir ju så mycket piggare o gladare i vilket fall!

Tänkte visa hur jag sminkade mig idag, brukar ju inte göra något speciellt är rätt feg av mig så jag brukar mest safe:a på det jag vet funkar såsom bara böjda ögonfranser och macara och ibland dra ett par streck flytande eyeliner också. Men blev lite inspirerad utav videon här nedan, som Rooa visade mig, hade precis de färgerna fast från Isadora och det blev ju rätt bra! Och enkelt var det också för en delen. Jag skuggade dock inte vid globlinjen som på videon utan skuggade bara längs fransroten och upp med skuggan, gjorde sen även den mörkare skuggan på undre franraden och använde en flytande eyeliner istället för penna, har ingen riktigt bra kajal nämligen. Checka vetja! 

http://www.loreal-paris.se/video/james-kaliardos-forstora-blicken.aspx


Titta vad jag har!



Tänker inte vänta på att använda denna, ska börja använda den nunu, till jeans och mina bruna boots från scorette hade jag tänkt mig såhär till vardags

Yes, ni ser rätt, det är västen från Concious collection i H&Ms namn, redan!
Jag som många andra hypar också över collectionen och speciellt de virkade plaggen (shortsen vill jag också lägga vantarna på som kommer imorgon) Tyckte det var kul att de släpper collectionen till och med i det lilla centrumet vid mig (hoppas jag inte får ångra att jag skrev det nu haha)


den 13 april 2011


Hallå!
Hur är läget med er? 
Tycker det är lite tråkigt när det är så trisst väder ute, vädermänniska som man är.
Det var ju faktiskt lite kyligt idag, inte så att man kunde skippa jackan direkt, märks att man börjar bli bortskämd redan :P  Men ärs, nästan bättre att det är dåligt väder, ska endå plugga hela dagen idag, har omtenta på fredag (missade förra när jag var sjuk) så jag åker tillbaka till Eskilstuna imorgonkväll och sover över där. 
 


Limitless


Trailer: http://www.imdb.com/video/imdb/vi2114755097/

Ibland kommer det ut såna där riktiga höjdar-filmer, storslaget och med riktigt grymma skådisar så kan det ju inte bli annat än bra! Vill jättejättegärna se den så fort som möjligt! Får en bra känsla om den, faktiskt nästan det enda jag går på när jag väljer filmer, brukar kunna döma på fodralet om den är bra och jag lyckas nästan alltid :P vadå skrytsam 


 


Rekord!




Igår var ni hela 71 st som var inne o kikade här hos mig, det glädjer mig mycket! <3
Lets keep up the good work! :)
(Både ni och jag!)
 


Manifestation


Most people can manifest the small things quickly. This is because they do not have any resistance around the small things, and because they don't think thoughts that contradict them.
 When it comes to the bigger things, however, people often emit thoughts of doubt or worry that contradict those bigger things. This is the only difference in terms of the time it takes for something to manifest.

Nothing is big or small for the Universe.

Färga håret?



Ifall jag ska färga så hade jag tänkt mig ljusbrunt, med en blandning av både ljusa och mellanbrun/blnoda slingor så att det blir en salig blandning och inte allt för tydliga slingor. Tycker bilden på tyra beskriver rätt bra hur jag skulle vilja ha det.

Funderar på att färga, men är så osäker då jag har kämpat länge för att få tillbaka min alldeles egna naturliga som jag har haft ett tag nu.. Men med färgning så är det ju alltid någonting tycker jag, antingen ska det växa ut o fyllas på eller blekna eller bytas färg, så det blir ju ett himla pyssel! Därför velar jag lite.. Men tycker ju det är så sjukt fint på sommaren att ha lite ljusare, brukar få naturligt blekta "slingor" på sommaren utav solen men känner att jag vill ha ännu ljusare, NU! Vad tycker ni? 


Godmorgon!


Jag här och nu

Jag är uppe och igång!
Sitter o lyssnar på brittan, ska snart iväg och är allmänt taggad på livet!!
Hoppas eran dag blir till belåtenhet :)


Trip to your heart




Britney Spears – Trip To Your Heart

Helt sjukt hur mainstream jag har blivit alltså :P


Dagens..








Dagens (jobb) outfit bestod av svarta plagg med en ny fin beige kjol till från monki som jag köpte förra veckan för 180 spänn! Jätteskön är den! Hade tänkt ha den både till jobb men även till festligare tillfällen med ljusa romantiska toppar av spets och virkat i sommar <3


den 10 april 2011


Jag just i detta nu. Ni visste väl att Häagen-Dazs är den godaste glassen i världen btw?
 Ben & Jerry, släng er i väggen! 

Denna soliga dag började med en promenad till affären följt utav glass i solen imorse innan jag stack iväg för att jobba ett par timmar som visningsvärdinna i Solna. Väl hemma igen var det städ o matlagning som gällde och nu tänkte jag och mr Häagen-Dazs sätta oss o plugga ett tag sedan försöka krypa till sängs hyfsad tid ikväll, har nämligen en viktig dag imorgon. Ska möta Annika på förmiddagen och snacka ihop oss inför säsongen då vi skall jobba ihop som enhetsansvariga på matvraket, grönan innan vi ska iväg på EA utbildning 13-17.. Lång dag imorgon alltså!


Cheap Monday


Idag glider jag omkring i detta knalliga gamla linne från Cheap Monday som jag hittade här hemma i Eskilstuna (säger hemma till både sthlm o etuna?) Älskar ryggen på den!


Den 8 april 2011



Tar snart tåget tillbaka till Stockholm igen efter nästan en vecka i Eskilstuna, har lite ärenden att göra samt har bokat upp mig på jobb på söndag också.
Ses snart Stockholm!


La la la, lala



Auburn – La, La, La - Feat. Iyaz

I mitt huvud



In the shadow



Hittade denna lite coola bild på mammas data, tror med all säkerhet att det är jag som har tagit den någon utav alla gångerna jag experimenterat med hennes kamera 


Dagens..


Tagna utav mamma nere vid ån

Byxor: Gamla, tror jag köpte dem på Åhléns i ettan på gymnsiet :P
Jacka: Zara
Skor: Converse
Skinnhandskar med dragkeja: Gina


VAK



Några vackra bilder färska bilder på nos som mamma tagit

Min älskade stackarns kisse var inne på operation i måndags och hon har sedan dess behövt varit under uppsikt så att hon inte gör några hasitga rörelser eller något annat som gör att hennes sår far illa. Så massa quality time med min nos alltså, synd bara att det är under de omständigheterna men förhoppningsvis, snart efter hon har läkt så kanske hon kan komma med mig o bo i sthlm på heltid! :)
 Krya på dig nu kära nosen 
 


Believe




The things that come most quickly into your life are the things that you BELIEVE in the most.
You can only bring to you what you BELIEVE, so you must BELIEVE to receive what you want.

Me & my <3




 

Har länge velat haft ett par fina bilder på mig och mitt hjärta, så igår innan jag skulle iväg på kalas (så passande att jag var fixad) så tog vi en sväng ut med henne och mamma med kameran i högsta hugg :)

Tyckte bilderna blev jättefina som vanligt när mamma fotar och Cirius är så villig att vara motiv också!


RSS 2.0