Update



Jag o Älsk har verkligen bara varit o haft quality-time med varandra (som om det ens är så längesen vi sågs:P) Men endå, det känns när det är avstånd som det är mellan oss..

Ett par bilder med nya leggingsen o ett stycke body till det :)




Ciara @ Spotify


Ciara - Pucker up
Ciara – Pucker Up - Main Version




För vågat eller alldeles lagom?

Av-rivna gamla Lee's  




Något man vågar dra på dig nu såhär i vår tro?
 


Inköpt/Smygreklam


Dessa leggings från Gina Tricot 249 :- Mjuka o sköna som leggings men ser ut som byxor på med alla detaljer så att man även kan ha kortare t-shirts till.  






The eyeliner från IsaDora, tycker den är bäst. Plus att den är superduper-dryg!
Min förra höll i ett år o endå använde jag den flitigt.

Telescopic från Lóreal är också något brukar använda men har inte provat just carbon black


Den 26 februari 2010


Så var jag o mamma iväg o beställde räktårta till min min födelsedag :D Nu är det bara till att välja den riktiga tårtan.. Något bra förslag? Har kört med franskchoklad förut så ville testa något nytt.. Var iaf iväg till stan sedan för att plugga lite i skolan o sen ta en vända på stan.


Fick tidiga grattishälsningar från hyresgästföreningen haha läs



 


In my head


Jason Derulo - In My Head
Har fastnat i mitt head


This is it

Hade premiär igår på dvd så mamma var kvick först ute med att hyra hem den även fast vi såg den på bio :P
Ruskigt bra är den o man får verkligen se hans talang och hur han har byggt upp allt från musik till koreografi o scenografi själv. Han var så sprudlande trots sin ålder o alla motångar o man såg verkligen hur mycket han hade kvar att ge, tror verkligen inte det som hände var meningen att hända. Otroligt synd.
 En sak är säker iaf o de är att han verkligen var kungen o ingen är som honom o kommer aldrig bli heller för den delen.



Rip


Grattis till mig!


Som fick extrajobbet på H&M lager! Mitt ihärdiga sökande gav äntligen resultat! Ska skriva papper redan på måndag :D Sedan är det utbildning på fredag samma vecka! Som Hemligheten påvisar :The law of attraction likes speed. (Låter säkert flummigt men om ni in te har läst eller sett filmen så gör det!)
H&M here i come! 
Tack tack tack tack!







..






























Sepia


Bjuder på lite fejja idag :)



Dagens..




Blev lite mysfaktor på dagens klädval. Dagens Solsken fick mig att bara vilja dra på mig skinnjackan som om det vore 10 grader varmare än vad det faktiskt var.. Känns avlägset, jag vet, men de är det faktiskt inte med tanke på att det faktiskt snart är mars månad, och vad betyder det? Jo, att det snart är vår! Och vad händer då? Jo, det råkar ju bara vara så att någon var född för sisådär 20 mars-vårar sedan..! :)













Caught off guard by:



Hade precis kommit fram till skolan imorse o så ringde det dolt nummer från mobilen och tvekade att svara (som alltid när det är dolt, ni vet hur det är) Men det var ju tur att jag valde att svara den här gången då det var manpower som ringde o ville ha en intervju med mig idag kl 14.45, lite spontant sådär :P Jag som vanligtvis inte brukar gilla när något händer så impulsivt ser det faktiskt som en bra sak för nu hinner jag knappast bli stressad haha o inte har jag någon jobboutfit på mig direkt heller.. Men som sagt det kanske är för det bästa vem vet, eller jag vet snart, ska iväg nu o ta reda på det! :)

 Lycka till - Tack! 


Lite bilder från..

..Vissas resa till Thailand..
Tänk att han var prick här:









 


den 22 februari 2010


Sitter o väntar på Sermed som är på ärenden som jag inte orkar följa med på haha, så det blev en utdragen sovmorgon istället, vilket inte har mig emot :) Går inga tåg idag heller. Prick alla tåg från Eskilstuna är inställda.. Inte allt för oväntat dock.. Så ser ut som att jag kvar ytterligare en dag till.. Kanske kommer o hjälper sermed o jobba i affären i eftermiddag.  


Sermeds nya passion hahah han kan bara göra hundar o försöker ständigt hitta på anledningar att få göra dom o vill tro att alla gillar dom lika mycket som han själv. Positiv! (han själv som har tagit bilderna också)

 


Man ba : De Sverige hallå!


Hej, är fortfarande kvar i sthlm. Vågade inte ta mig hem idag heller efter att ha hört alla missöden i trafiken såsom att tåg har blivit stillastående på väg till sthlm i över tio timmar.. Det är som att ingen någonsin har sett snö här! Värsta överraskningen.. Man ba okej om de var Bahamas eller något. Förstår inte hur lite snö kan göra en sån katastrof alltså. De som att ingen visste att de skulle bli snövintern i Sverige. Så typiskt södra Sverige alltså, det här skulle aldrig hända i Härjedalen, där jag kommer ifrån då 35 - grader och 2 meter snö var standard. Inte för att det var så coolt men Im just sayin :P

 


Valentines day


Igårkväll blev det till att se Valentines day, hade så jääteegäärna velat se den på alla hjärtans dag meeen den går ju då inte i just Eskilstuna :( Hade så höga förväntningar på just den filmen så det blev inte en wow helt okej endå, likeable :) Och måånga kändisar!


Hej från sthlm!



Blev kvar  i sthlm över natten och förmodligen inatt med med tanke på ovädret.. Redan igår började förseningarna o mitt tåg blev inställt i sista stund o ersatt utav buss, så det var himla tur att man hade planerat med lite tidsmarginal! (Mamma hade rätt, som vanligt!) Intervjun gick rätt så bra. Inte toppen o inte sämst men helt okej, får se vart det leder mig. Den den var jättelik Parken zoo's gruppintervju, så hade ju lite tur att jag kände igen det mesta o kunde bli lite lugnare om den saken i alla fall :)




Dagens..

Gamla Högmidjade jeans från Vero Moda
Nytt nitbälte från Gina Tricot
T-Shirt från MQ
Tröja från Ellos
 

Den 18 februari 2010


Var som tidigare nämnt till studievägledaren och det gick jättebra! Fick otroligt mycket hjälp o stöd o bra tips. Sen åt jag o mamma på american pizza o chillade på stan lite :) Prick ALLA pratade med oss idag, o utan undantag alla som var i vår närhet började snacka med oss! Måste utstråla någon slags social energi eller någpt :P Nu ska jag fixa inför morgondagens intervju på grönan.. Wish me luck.. Igen!





Nå?


Ändrade bilden i headern o lite annat på bloggen idag, vad tycker ni? Trots min ovetenskap av hemsidor så tycker jag att jag gör lite progress iaf! ..Är lite lat också så det kan ju ha an aning med det att göra :P

Nej nu ska jag fixa i ordning lite papper till imorgon, ska träffa en studievägledare o prata lite om högskolor. Ska ju nämligen söka nu till våren så det börjar dra ihop sig :) Högskolan har alltid kännts som så långt borta just för att det faktiskt är högkolan, och fortfarande så känns det lika långt borta fastän jag nästan är där! Fattar trögt eller nåt :P Det är bara en sån himla stor grej, det hör man ju bara på namnen Högskola, Universitet, Collage, Master, Examen.. ojojoj..




Konst eller konstigt?




En hög med svart läder, konst enligt mig själv :)


Köpt


Ett par Nödvändigheter från Gina Tricot

Nitbälte samt strumpbyxor


 


Dagens..


Klädsel

"Skinn"Byxa från Gina Tricot
Batiklinne från Blanco i Spanien
Wct-jacka från Zara i Spanien


Tänk om..




Tänk om jag nu när jag vaknade av väckarklockan imorse, ville gå upp av mig själv. Bara för att gå upp tidigt för o ta en promenad eller bara chilla o njuta utav att få maxa dagens tid.. Tänk den gången då jag pluggar för och när jag känner för  att göra det, eller läsa en bok för att jag vill o inte för att det är någonting jag behöver göra för att klara av en kurs.. Känns så avlägset just nu men allt beror nog på inställningen. Allt är ju vad man gör det till så.. =) Men det känns lite tungt ibland, när det känns som att man har gjort samma sak hela livet (skolan), vilket jag har. Men det är ju för någonting bra, så jag får se det som en rejäl livsinvestering 



 


Fettis-Dagen


..Eller Fet-tisdagen, hur det än behagar :P i vilket fall som helst så är det en dag som faller mig precis i smaken fastän jag inte är så jätteförtjust i just semlor, gillar inte mandelmassan i mitten :( Borde finnas mandelmassefria alternativ tycker jag! Men jag passade på att göra chokladbollar o föräta mig på de istället :) Undra egentligen vart såna här dagar kommer ifrån? Har svårt att tro att till exempel USA har The fat/fatning-day liksom.. Kanske har det gått för lång tid sedan alla föråt sig till jul så man måste komma upp med en ytterligare ät-högtid? Haha. Har ni tänkt på att alla svenska högtider faktiskt mer eller mindre går ut på att äta?:P Jag klagar då inte!




Jag säger bara..


Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love



Ingen aning om vem snubben är men han bara måste vara tuung


Mums



 Amarants räktårta, Godaste ever!


Mormor verkade både glad o belåten utav uppvaktningen, lyckat! :)



Grattis!



Till min kära mormor som fyller 84 år idag <3

Ska fira henne här hemma med smörgåstårta, fika och presentöppning!







<3


Vill såklart skriva ett par rader om den fina dagen som är dedikerad till alla oss som älskar.
 Tycker verkigen inte det skadar att vara lite extra kärleksfull någongång ibland och det behöver ju såklart ingen etikett, men tycker det är en bra tanke och en bra sporre med denna kärleksdag. Och det tycker nog alla producenterna också haha och iomed det, också jag ;) Min dag började med att min kär mor kom in med en bricka med en kärleksbakelse, te, ros och present :) <3


En bok med kärleksquotes, älskar sånt <3





Jobb idag!


Blev överraskad när jag fick förfrågan från Restaurang Holmberget om jag ville jobba idag! (Jobbade extra där under december) O såklart ville jag det! Ska dit nu klockan 15 till 20. Förlåt för den sparsamma uppdateringen men min Älsk har ju nu som känt äntligen kommit hem från det beryktade Thailand. Kände knappt igen människan vid både första o andra åsynen, då han helt hade bytt hudfärg minst sagt :P Såg ut som att ha precis hade kommit hem från en heldag på stranden.. Vilket nästan var fallet haha

Jobboutfit





Intevju x3




Fått intervju på Grönan, Parken zoo och vuxenförvatningen, allt på samma vecka :P Lite överväldigande men endå coolt. Var på Parken idag för tjänst som Restaurangbiräde tänker inte säga hur det kändes eller gick det vet man ju inte, vill inte lägga öga heller :P Var sjukligt nervös såklart men det var endå helt okej för att vara gruppintervju, det tillochmed låter ju hemskt. Men det var faktiskt bra ordnat :) Two to go! Wish me luck! 


Bättre sent än aldrig



Hej! Passar på att uppdatera lite såhär på kvällskvisten. Idag träffade jag Elvisa på stan "tidigt", var det meningen iaf men jag segade som vanligt men vi hann med en runda på stan innan vi fikade o umgicks för att sedan ta en promenad i kylan. Väl hemma så nalkades det söndags-tv och idag var spider man 3 på tur, vilket mer blev en anledning till att moffa framför tvn.. Skola imorgon tv så det blir natti natti nu för min del



Halvdan bild från i fredags


Shall we dance?



Gick på fyran ikväll. JLo är ju så grym skådespelerska! Bättre än sångerska enligt mig.. O het är hon också!

Kommer ni ihåg den här videon med henne? Måste vara en av de grymmare hon har gjort: http://www.youtube.com/watch?v=8rFsfb-GXfo


Den 6 februari 2010





     

Samernas nationaldag! Haha tom google slog till o hedrade dem med nytt tema o allt! O första delen utav melodifestivalen är det också! Mycket som händer idag :P Inte för mig dock..



Tjejkväll!


Elvisa drog med mig till en utav hennes bekanta där det bjöds på massa topics, tilltugg och en hel del vin. Mitt huvud sparkar redan idag bakut :P Men trevligt var det ineed! 
 
Vardag Vs. Fest



Mjukisgrå leggings: Gina Tricot                                                  Sammetsklänning/tunika: Linex
Svart-grårandig tröja: Gina Tricot                                               Kedjor: Gammalt halsband samt broch  





The Hills-extra, Heidi Plastic Montag



 

Tyckte väl att hon hade förändrats lite väl mycket när hon i något avsnitt uppenbarade sig som platinablond bombshell, såg inte ens ut som henne men kunde inte riktigt sätta finget på vad det var.. Kanske för att det var prick allt! http://www.youtube.com/watch?v=jpUj1PKNGn0&feature=related 

Tycker bara det är så himla genomskinligt och att hon la sig under kniven just efter hennes stora genombrott i The Hills, tror aldrig att hon ens skulle tänka tanken om hon inte hade så pass mycket cash som hon nu har. Att hon verkligen inte har något bättre att lägga pengarna på är så uppenbart då hon var i stort sett felfri redan innan alla operationer. Förstår inte hur Spence kunde låta henne, men han är ju som känt en skit så det är väl iof inte så konstigt. Tyckte det var gulligt att hon var lite halvblåst innan, men det här är bara rent av korkat!  


Och det verkar ha smittat av sig

Spencers syrra, Stephanie Pratt


                                                 

Alla verkar ju välja att operera samma personlighets-drag så det kommer väl sluta med att alla som har råd kommer ungefär likadana ut..

 


Fika på Smak


En lååång good treevlig fika idag med efterlängtade Elvisa som är på storbesök från falun! Har pratat ihjäl oss i tele den senaste veckan så det satte bra med en träff. Annars så har jag pluggat fyra timmar matte på morgonen :P Så nu är jag DONE med matten för den här veckan puuh nu är det distanskurserna som gäller.. ALLTID finns det något att plugga alltså alltid alltid :P

Saknar sommaren, till och med den svenska sommaren.. Kan ni tänka er att det ens har sett ut såhär utomhus? Om man tänker hur det ser ut nu? Man ba vadå kontrast..!

 

 

 


Citat:

   



-En mans jagkänsla bestäms av hans förmåga att uppnå resultat.-

       -Att ge en man råd som han inte har bett om är att förutsätta att han inte vet vad han ska göra eller att han  inte kan klara av det på egen hand.-

-En kvinnas jagkänsla bestäms av hennes känslor och kvaliteten på hennes relationer.-

-Många gånger vill en kvinna bara tala om hur hon känner sig efter arbetsdagen, men hennes man som tror att han är till hjälp avbryter henne ideligen men en ström av lösningar på hennes problem.-

Word!



TheHemsida för R&B och Hiphop




Lite mer nytt från min favorit musik-hemsida :

http://www.rapbasement.com/audio/ludacris-ft-twista-rick-ross-how-low-remix.html

http://www.rapbasement.com/audio/nappy-roots-ride.html

Ytterligare låtar från CB, dessa är inte med i hans album :

http://www.rapbasement.com/audio/chris-brown-they-say.html

http://www.rapbasement.com/audio/chris-brown-graffiti.html





www.birthday.se


Mamma visade mig denna sida o såklart så var jag ju klart att söka på mig själv, lite onödig info men endå kul :P

Namn

Förnamn: Corinne Katherine
Tilltalsnamn: Corinne
Efternamn: Swade Högnefors

Adress

Postort: Torshälla

Ålder och födelseinformation

Ålder: 19 år och 11 månader
Född för antal dagar sedan: 7 277 dagar
Född på vilken veckodag: Fredag

Stjärntecken

Stjärntecken: Fiskarna

Kinesisk Astrologi

Födelseår: 4688 (enligt månkalendern)
Element: Metall
Djur: Häst

Vilken veckodag inträffar födelsedagen på

2000 = Torsdag
2001 = Fredag
2002 = Lördag
2003 = Söndag
2004 = Tisdag
2005 = Onsdag
2006 = Torsdag
2007 = Fredag
2008 = Söndag
2009 = Måndag
2010 = Tisdag
2011 = Onsdag
2012 = Fredag
2013 = Lördag
2014 = Söndag
2015 = Måndag
2016 = Onsdag
2017 = Torsdag
2018 = Fredag
2019 = Lördag

Kändisar som fyller år på samma dag

Daniel Craig, Engelsk skådespelare
Henrik Lundqvist, Hockeyspelare
Jon Bon Jovi, Amerikansk rockstjärna
Pugh Rogefeldt, Artist




Lite bilder från i lördags



Det gick vilt till hehe     
                                        

       Jag o Reneé & Reneé o Elena i nybron

 


Elena o Jag i Fame






Den 1 februari 2010




Hejsan. Var på riskettan imorse och höll på halva dagen men nu är den gjord iaf. Bara teori+uppkörning kvar nu. Eller bara o bara :P Men ni fattar.. Gick sen o pluggade två utav mina fyra timmar som jag måste tillbringa i studiehallen. Missade lektionen imorse endå så det passade ju rätt bra. Ska väl försöka fortsätta dagen med att vara produktiv :)

Peace




 


RSS 2.0