Årets första..



Dopp är härmed avklarat!!
 Det var fruktansvärt kallt, så kallt att det gjorde ont men ack så uppfriskande när man väl varit i. Så värt o få den där kicken! Tog en lång sovmorgon idag sen var jag i solen hela resten av dagen, så skönt att det äntligen är sommar! Kommer så inte ta den för givet,  som jag har längtat <3 Kommer insupa varenda sekund av vad den har att ge.


Dagens/nytt




Skulle passa perfekt till en annars färglös outfit som denna

Köpte för ett tag sedan, mina första o enda par färgklickar i skoform på H&M och har visat sig vara väldigt användbara till min förövrigt inte allt för färggranna garderob. 99 :- från H&M alltså, sjukt sköna också, ska försöka få tag på ett par i svart o brunt också.


Har mått bättre..




Är sjuk.. Igen.. Den här gången värre än förra, vafan är det här?! Har redan lyckats sjukanmäla mig från jobbet 4 dagar till skillnad från förra årets EN DAG på HELA säsongen.. Det här kanske är min kropps sätt att säga åt mig o ta det lite lugnt , eller så klarar jag inte av lika mycket som jag brukade helt enkelt. :( 
 


No coincidence



You are receiving thousands of messages from the Universe every single day. Learn to become aware of this communication from the Universe, who is speaking to you and guiding you in every moment. There are no accidents and no coincidences. Every sign you notice, every word you hear spoken, every color, every scent, every sound, every event and situation is the Universe speaking to you, and you are the only one who knows their relevance to you, and what the communication is saying.

Use your eyes to see!
 Use your ears to listen!
Use all of your senses, because you are receiving communication through them all!


Kvälls-fika



Sov sjukt länge idag, vaknade skräckslagen runt kl 12 kommer inte ens ihåg att klockan ringde kl 10.30 som jag hade ställt den på.. Det är så typiskt mig, jag är som död när jag sover bokstavligen. Blir nästan rädd för mig själv ibland.. Anywho, efter en dags arbete blev det en promenad tillbaka till stan o så mötte jag upp en gammal kursare för lite kvällsfika. Mys. Sängen är nästa destination. Natti


Dagens..


Wow den här dagen har verkligen varit lång, så lång att den känns som två dagar i en, kan ni också känna så ibland? Brukar kännas så när man har gjort mycket o farit runt o rest typ som när jag pendlar etuna-sthlm så blir det extra påtagligt, känns som att man lever två olika liv! Haha aa det märks det att jag är trött eller :P

Här får ni en dagens iaf! Blev ju så fint här fram på eftermiddagen så kände för något lite somrigare :) Promenerade till djugården från sergel idag på 20 min! Var fast besluten på att hinna få lite sol o motion innan jobb, tror jag kör på det imorgon också.

Vita jeans från Cubus, bälte H&M, linne Bikbok


Inga mer ursäkter..



Nu har jag fått kurslitteraturen jag behöver för att börja plugga på "nya" delkursen (det har gått halva tiden nu typ) , jävla adlibris alltid så sega!! Nu är det bara att kötta sista delkursen innan sommarloooov


Dagens..




En positiv jag vaknade upp till solsken imorse så jag var så tapper att jag drog på mig shortsen med motiv att utsätta mina bleka spiror för dagens ljus. Det dröjde dock inte så länge innan det blev molnigt. Men men såhär såg det ut i alla fall. 

Vita shorten från bikbok, jeansskjorta från mormor, ballerina från H&M 

 


Sara



Heter den sötaste hunden jag någonsin stött på!
 Hon är en liten beige/vit chihuahua tjej som bor granne med mamma i Torshälla o heter Sara. Hon är jätteblyg o av sig o idag var första gången jag fick komma närmre henne än att bara betrakta. Fick plocka upp henne o väl i mina armar så somnade hon, titta bara, så söt!!!!


Gotta share





Various Artists – Dancefloor Summer Hits 2011

Måste dela av mig av det som ekar i mina öronsnäckor idag.
 Varning! sjukt partyhumör-framkallande!


Bloggar från bussen





I en näst intill tom buss

Sitter på bussen nu tillbaka till huvudstaden, tar den ibland när jag åker såna här udda tider, den är ju typ hälften så mycket billigare än tåget. Har "jobbintervju" (klädpanik!!) imorgon sen jobb efter det. Har ju nu 100 år senare kommit på den geniala ideén att man kan koppla in iphonen i datan så att man kan dela internet från mobilen till datan! Hur bra?!  Synd att jag inte kommit på det tidigare bara :P
  


Chop chop



Imorgon är det ÄNTLIGEN dags cutta av lite av ogräset.
 Och med ogräs menar jag bokstavligen, det växer ju förfan som kvickrot. Anywho, jag o mamma har äntligen fått tid hos den enda frisören vi litar på (har hakat upp oss på) och som pallar med våra tjocka långa krävande hår. Stackarn. Men jag väntar nog med att färga (tills löning) om jag nu ska, men de lutar mot det. Vill göra någonting annorlunda och vill inte klippa frisyr så det får bli färgning i så fall


Dagens..



Tämligen kyligt här i Eskilstuna idag, kändes helrätt med ett par söta färgglada (nya) ballerina till denna outfit men mina tår tyckte dock annorlunda.


Svensk sommar




..I ett nötskal.
Växlande väder med regn, hagel, sol, åska och regn igen i en salig blandning, allt på en o samma dag ibland tillochmed. Om Här i Sverige ska man ju då verkligen inte rätta sig efter mädret. Kan tendera att leda till såväl besvikelse som förvirring har jag fått erfara. Jag som verkligen är en vädermänniska också.
Kunde iaf inte låta blir att knäppa en massa bilder på diverse promenader som blivit och ännu mindre låta bli att lägga upp dem.


Give it




Whatever you want to bring into your life, you must GIVE it. Do you want love? Then give it. Do you want appreciation? Then give it. Do you want understanding? Then give it. Do you want joy and happiness? Then give it to others.

You have the ability to give so much love, appreciation, understanding, and happiness to so many people every single day!

JOBBA JOBBA




Business or.. Business?

Vad är det för fel på mig?
 Jag har nu två jobb plus högskolestudierna och.. ETT JOBB TILL?
Det hade jag iof tänkt ha paralellt med grönan under sommaren när jag har slutat skolan men endå. Vad hände med typ hmm jag vet inte, sommarlov, som jag inte haft sen jag var typ 14? Resa? Eller vad sägs om att bara CHILLA? 
O sen klagar jag att jag inte får någon semester eller fritid, ja tacka fan för det när jag drar på mig saker hela tiden haha jag får ju verkligen skylla mig själv alltså.
 Folk brukar ju typ göra allt för att slippa jobbet? Men det kanske är från förut då det var så himla dåligt med jobb och man skulle skatta sig lycklig om man ens hade något, det tänket kanske sitter kvar ännu?
 Och kolla nu vad som händer, det går ju bara att hålla igång så mycket så länge innan det tär för mkt på en och man klappar ihop i en hög.. Kanske man lär sig någongång?  


Jennifer på spanska?



Wow, tycker inte ens att det låter som henne när hon sjunger på spanska, låter typ som en.. Tant? 
Verkligen som en helt annan röst, bara för att det är ett annat språk?

Jennifer Lopez – On The Floor (Ven a Bailar) - Bonus Track

Hennes nya album är förövrigt sjukt bra

 Jennifer Lopez – Love?


Min nya vita Keds




Ligger och väntar på att jag ska hämta ut er i Eskilstuna, jag kommer snart till er undsättning!!

Budade hem dessa för 200 (nya) på tradera (nypris 399) Är så trött på att behöva köpa flera uppsättningar varenda eviga år utav H&Ms eller Din Skos eller Skopunkten:s skit som går sönder efter en tvätt så jag hoppades på att slippa det med dessa. Tycker de är så tidlöst snygga och passar verkligen till ALLT. Bästa


Delar av Dagens..



Vågade mig ut en sväng idag men kände direkt hur jag kände mig sämre så fort jag anstängde mig ens så lite som att åka tre stationer och skriva ut lite skolgrejer sen tillbaka hem igen. Ack ack hur ska detta gå jag som ville jobba nu i helgen, får se om jag går imorgon men om jag låter förjävlig i halsen imorgon bitti igen så blir det nog en dag till hemma dessvärre. Det är ju knappast kul o behöva vara hemma, känns som att jag missar hur mycket som helst!!

Dagens: Röda Keds, Levis curve ID, gammal topp, läderbälte och så trench-coat över det




Sjuk





Jag har iaf kommit fram till att Strawberry Cheesecake nog är den bästa utav ben & jerrys skapelser

Vem fan är sjuk såhär års?! Förutom jag?! 
Det kan ju knappast vara att jag varit ute för tunnklädd (i det här fina vädret) men jag tror dock att det har varit lite väl stressigt på sistone och minus på sömnkontot som orskakat det hela. 

Så, vad brukar ni roa er med när ni är sjuka?
 Tydligen så käkar jag glass. Massor med glass.
Har under två dagar köpt två ben & jerrys och ett sex pack snickers-glassar..  Men har hört att det ska vara bra med glass när man är sjuk? Eller hittar jag bara på? I vilket fall så får man äta hur mycket som helst av vad som helst när man mår dåligt tycker jag!! Det är ju synd om mig


Four easy steps


Here are four fundamental things to do to manifest money using the law of attraction.

1. Think more thoughts in a day of abundance than of lack of money.
2. Be happy now, without the money.
3. Be truly grateful for everything you have now.
4. Give the best of yourself to others.

Four easy steps. You can do them if you want it enough.
                

Dagens..


Bjuder på en dagens som är några veckor gammal, men iaf!


Mitt livs första



Gympapass!
Okej visst jag hade väl gympa i skolan (fick faktiskt VG i idrott i gymnasiet!) men har förutom det aldrig provat på sådana här gruppträningar på gym. Har dragit mig från det då jag tycker det känns lite halvpinsamt och kännas som att alla ska glo på en, men som jag hoppades och fick erfara så bryr de sig nog lika mycket som jag brydde mig om dem.. Med andra ord, man oroar sig mest för sig själv o har inte tid att glo o döma andra. Men det var faktiskt kul! Kändes ilband lite som att passet var utformat för att man skulle se lite dum ut haha typ "och nu så spelar vi piano" wtf..  


Mitt livs första



Sthlm @ night

Sthlm @ light

..Nattskift! Igår till kl 07.00.
Det värsta var faktiskt inte att hålla sig vaken, det värsta var kylan. Vi var nämligen utomhus..
 Kände att dunjacka eller pälsjacka var lite väl så jag tog en "ulljacka" ni vet en sån där svart. Men under natten ångrar jag att jag inte tog alla tre! Allvarligt alltså. Men tror man hade blivit kall i vilket fall, åtminstone sådär härligt frusen som man blir när man är lite trött. Sen var det hem o sova fyra tim för o sen iväg på jobb igen på dagen :P
Gillar hur jag med mitt jobb kan välja lite hur jag vill, att jag genom att tacka ja på ett visst pass så kan förändra vardagen lite, nya utmaningar!
 


Back to the present



Stress, worry, and anxiety simply come from projecting your thoughts into the future and imagining something bad. This is focusing on what you don't want! If you find that your mind is projecting into the future in a negative way, focus intensely on NOW. Keep bringing yourself back to the present.

Use all of your will, and focus your mind in this very moment, because in this moment of now there is utter peace.
 

RSS 2.0