LEDIG



Jag lever! Bokstavligen! Har livslust! Har haft ork att både diska OCH och slänga soporna idag det är ju nästan oförskämt hur pigg jag är. Min första o enda dag ledigt den här veckan och solen skiner! Ska iväg o bada nununu


Intend health


Most people only think to ask for health when they don't have it, but you can intend great health at any time. Use the power of your intention every single day and see yourself healthy and well.

Intend health for you and intend health for others.

Regn



Min forna bränna från typ förra veckan.........

Jag, tillskillnad från alla andra tänker INTE klaga på vädret, tycker det är sjukt mysigt och har faktiskt väntat på en anledning att få vara inne ifred utan få ångest :P Detsamma gäller jobbet och jag har ju jobbat nu alla regniga dagar så det passar väldigt bra, vädret är ALLTID på min sida! ..Typ 
En liten nackdel är dock att min bränna håller på o går bort..


Told ya



..Att "låtsas-shopping" funkar ;) 550 :- kostade de förr och så halva priset på det! Tack!

 http://thecorinne.blogg.se/2011/february/latsas-shopping.html#comment



Play & Win




Jag som hade bestämt mig för att jag inte var sugen på att ut o puba ikväll (grönan pubar på söndagar) o ta igen mig lite istället, o så kommer jag hem o hör den här låten..


Annars då




Hej på er!
Jag har haft fullt upp med att jobba,så det enda roliga jag kan uppa om i princip var utgången i onsdags med Cassi (en klasskompis från gymnasiet) mfl.
Vi var först hemma hos mig för att sen dra till en polare till henne där vi drack vin, käkade kex o brie, sen drog vi ut på Collage.
Och så någonstans fick vi tag på en.. Rullstol från akuten? Den stod någonstans påvägen och vad passade bättre när man är trött i benen efter att ha dansat i klackar liksom, tänkte vi :P Ibland har man flyt!
 


Spotify glädjedödare!!!




"Du får bara lyssna på samma låt max 5 gånger" VAFAN! Det är ju min grej o haka upp mig på en bra låt sen sitta o maxa den tills jag tröttnar o aldrig mer vill höra den typ :P  Visste väl att spotify var för bra för att vara sant..


Proper



Skjortan är från Zara och shortsen är faktiskt nya, köpte för någon vecka sedan från h&m i typ "kostymbyxe-material" men still vardagliga. Skärpet är också nytt köpte idag på h&m för 99 :-


Den 14 juni 2011


<3

Efter tentan idag så drog jag hem till Torshälla, hängde lite med älsklingen sen drog jag o mamma o käkade kina-buffé tills så att vi höll på o spricka, kunde knappt gå hem haha. Lite det som är grejen med buffé känns det som :P Hyrde en film, Mr. Nobody, har någon sett den?! Typ världens djupaste film! hann dock inte se hela men när man tänker på en film efter att man sett den, då vet man att den är bra, och blir man påverkad av den, då är den bäst. Den här filmen var bäst. Nu är jag hemma iaf o är sjukt trött, ska slagga snart. Gick ju upp 05.00 imorse såaatt.. Mysig dag har det varit iaf!   
   


Focus on what you want



If you have a habit you wish to break, or anything negative you wish to remove from your life, you must focus on what you want. That means you visualize and imagine yourself in that negative-free state right now.
 Imagine yourself in as many scenes as you possibly can where the negative situation is completely absent.
 Imagine yourself happy and free. Eliminate any picture from your mind of you with the negative situation.
Just imagine yourself in the state you want to be in, and feel that you are that, right now.

SISTA TENTAN



Kan inte fatta att efter idag, så kommer jag inte ha något plugg?! (eller iaf tills efter sommaren)
 Ingen press att ALLTID ha något att plugga eller läsa till, inte känna mig skyldig varje gång jag för en gångs skull roar mig när jag egentligen BORDE plugga. Kommer det kännas som en tyngd lyft från mina axlar eller kommer det kännas helt overkligt tomt? Det kommer nog kännas konstigt men bra, har så längtat efter att kunna läsa något jag VILL läsa typ en roman som jag SJÄLV VALT. Eller kunna läsa cosmo på bussen, och inte tala om interaktion med vänner o bekanta som har fått vara på hold det närmsta halvåret :S vilken frihet!
 


Dagens..



Två plagg, enkelt o sött med bikinin under såklart.

 Har på mig min nya vita blus från h&m och mina pinsamt gamla shorts från Ralph lauren som jag köpte i USA som jag inte tycks lyckas släppa taget om haha de blir bara slitnare och slitnare.. Tips på vart jag kan köpa nya? Har ju så svårt o hitta spec shorts iomed att jag har en sån himla svank så det glappar där bak.


Den 13 juni 2011



Nu

Hejsan!
Jag har haft en jättebra dag hittills, hoppas ni har det också!
 Imorse vaknade jag på gott humör o massa energi så jag körde ett litet morgonpass poweryoga för att sedn bege mig till biblioteket o skriva ut lite saker. Efter det så slängde jag mig ut i närmsta park för plugg (SISTA TENTAN IMORGON!!) o sol i några  timmar. Nu är jag hemma o ska fräscha till mig lite för att möta Silvia, vi lär ju sätta oss på någon uteservering o ta igen lite. (MASSOR) Vi har ju inte setts ordentligt sen hon kom hem från Barca!


Söndag



Random pic

Den här söndagen har känts som en riktig söndag ska göra, lite seg sådär. Handla hem mat, plugga, laga mat, äta, sola, plugga lite till, äta lite till. Söndag!
Vad har ni haft för er idag?


Nytt från Monki



Har varit ute efter ett par khaki shorts o nu hittade jag ett par från Monki för 250 SEK. Sitter som smäck i strl S?! Har nog aldrig haft Small i mitt liv, antingen så har jag gått ner en hel del i vikt eller så är monkis kläder väldigt stora i storlekarna, men jag gillar! Lite ego-boost sådär :P mer sånt!  


Dagens/kvällens




Igår hade jag på mig min nya jumpsuit som jag köpte inne på Gina Tricot härom dagen för 149:- Den är lite "luftigare" i modellen, o är utav ett jätteskönt o lätt material, perfekt!! Hade på mig Converse när jag kom från sthlm så jag rotade fram ett par sandaletter som jag köpte i USA för 100 år sedan, men det funkade ju rätt bra!


Tillbaka





 Påväg tillbaka till sthlm, har haft en härlig tid i Eskilstuna som vanligt.
 Träffade ett par gamla goda vänner igår, vi var på middag på Akropolis (bästa restaurangen jag vet!) o käkade trerätters (smakade sniglar), drack vin o snackade. Hur trevligt som helst! Kvällen slutade närmare midnatt, hade gärna fortsatt hänga men hade ju varit uppe sedan fem igår o skrivit tenta så var rätt mör. Måste börja göra sånt mer!! Spciellt nu när jag är färdig med skolan och har "sommarlov" (dvs "bara" jobbet)
    


Grattis alla studenter!



Jag o mamma på studenten för 2 år sedan, kolla mamma har vinterjacka, så fint väder hade vi på studenten haha men vi var ändå gladare än aldrig förr!

Jag o mamma drog in till stan idag för lite lunch o shopping, och väl på stan så möttes vi utav en massa livliga, glada härliga flak som vi stannade o vinkade till. Vilket perfekt studentväder de fick! Oh är så avundsjuk, studenten liksom typ halkbanan är ju sådana otroligt härliga upplevelser men som man dock tyvärr bara upplever en gång. Fast det är ju därför det är så speciellt! Vi båda rös utav vilket jäkla drag det var o mindes hur rolig min student var för TVÅ ÅR SEDAN, shit va tiden går fort hörni. Vi hann möta upp Silvia <3 också som precis kommit hem från Barca, vars låtsasbrorsa också tar studenten idag. 
 


Redan trött?



Guuud va konstigt det känns, är konstant ett par timmar efter känns det som. Som nu, klockan är snart 23 och det är inte ens mörkt ute?! Tack någon att jag har persienner haha annars skulle jag aldrig få någon lugn o ro! Och jag som trodde att klockan var typ runt 20 eller något, o att jag hade hela kvällen på mig att plugga sen kollar jag på klockan o ba: VA?! Varenda kväll.. Känner ni igen er eller är det bara jag som är knäpp?


Nytt vitt från h&m



Märks det att jag älskar vitt eller? Gärna vitt på vitt på vitt. Vit bikini, till vita shorts o vit skjorta o så vita converse till haha, hybris på vitt den här sommaren!
Råkade kika in på h&m i eskilstuna för att jag skulle köpa ett par strumpor..
 Jo, visst kom jag ut med strumpor, men också en bit bikini och ett sött linne! Har faktiskt letat efter en vit bra (inte genomskinlig) bikini som finns storlekar kvar i (pik till sthlms butiker) och linnet är ju bara så perfekt, lite kortare, i bomull och med bröstficka! Nästan alla plagg med en bröstficka får mig på fall direkt haha
  


Den 8 juni 2011




Hej!
Har haft en underbar start på veckan med trevligt umgänge, sol o bad så nu är jag taggad att plugga (i solen såklart) inför tentan på fredag. Har ju läst delkursen i socialpsykologi nu som är så himla kul o intressant, önskar bara att jag hade haft ännu mera tid att plugga på det (utan att låta som att jag skyller på något men) jag har  ju faktiskt jobbat mycket men fick ledigt den här veckan iaf så hoppas det går vägen.
 


There is no past or future



There is no past or future for the law of attraction, only the present, so stop referring to your life in the past as very difficult, or full of hardship and pain, or in any other negative way.

Remember that the law only operates in the present, so when you speak of your past life negatively the law is receiving your words and sending those things back to you NOW.
 

En liten detalj



Fick låna mammas fina läderhalsband från pearls for girls i precis samma färg som bältet :)


Rewrite your story



You can limit yourself by the story you have created about you.
Here are some simple examples of how the story we have created about ourselves can limit us:

I am no good at math. I have never been able to dance. I am not a very good writer. I am very stubborn. I don't sleep well. I am very moody. I struggle with my weight. My English is not good. I am always late. I am not a very good driver. I can't see without my glasses. It is hard for me to make friends. Money seems to slip through my fingers.

The moment you become aware of what you are saying, you can delete these things and rewrite your story!

Dagens..





Hade på mig en uråldrig bikini jag rotade fram, en vit annars rätt proper skjorta från zara som jag gjorde lite somrigare genom att knyta o vika upp, mina sköna shorts från bikbok o så bältet från h&m som alltid verkar få åka på.  


RSS 2.0