Äntligen hemma!




Allt för längesen jag var hemma men har haft så sjukt mycket nu med både plugg och jobb samtidigt, men det ska nog bli lite lugnare nu när jag i princip har slutat jobbet då jag bara en tid kvar den 8:e okt.  
 Ska umgås med mamma, mormor o katterna kombinerat med massa plugg fram tills onsdag då jag drar mig tillbaka till huvudstaden. 


 


Dags igen.


Att söka nya kurser inför vt?! Har ju för sjutton precis börjat höstterminen och jag ska reda ha tänkt ut vad jag vill göra till nästa :S Nu råkar det ju vara så att jag har en rätt bra idé om vad jag vill göra med framtiden men det är bäst att jag får lite studievägledning, vilket jag har fått tid för imorgon..


Vid frescati idag - Vart blir det härnäst tro?



Nelly Shoes

Skoletter Marble, Zebra 
Fyndat nya på tradera
260:- 
 
Athens Wedges
Beställda från Nelly.com som kommer i veckan förhoppningsvis!
349:-


Till något roligare..

















Det i princip enda bra med sverige är härmed borta..


Med risk att låta aningen negativ, men det som jag värderat högst med Sverige och som har gjort att jag har haft respekt för mitt land och har varit något sånär stolt över mitt land är den forna tryggheten,humanismen & jämnlikheten. Så som att det förr inte har spelat någon roll vilken nationalitet eller vilken ekonomi man hade för att kunna få ta del av sådana självklara saker som sjukvård och skola vilket jag tror de allra flesta länder faktiskt strävar efter, som till exempel USA. Vi försöker bli som dom medan de försöker bli som vi. Dvs moderniserade. Vi går alltså bakåt istället för framåt? Börjar starkt tvivla på mänskligheten och dess värderingar och mått utav moral över huvudtaget, har bara under min lilla livstid att folk bara blir mindre och mindre kloka i hudvudet och det har gått i en stadig kurva mot set sämre.

Blä säger jag bara.

Googlade tom upp bästa landet att bo i då jag redan tidigare tvekade på att fortsätta bo kvar i Sverige i framtiden. Schweiz, Norge och Finland var tydligen på toppen medan Sverige kom strax under (undersökningen lär ha varit gjord tidigare än igår

 





Min nya livsstil a la GI

                                    ..Började med en tripp ner till Coop då inköpen såg ut såhär:

*Bregott ekologiskt
*Jordnötssmör
*Fikon
Kalkon Rökt
Keso mini naturell
Lök röd
Sparris vit hel
Tonfisk i vatten
*Ägg 6p eko
Marabou Premiun dark 70%                                            
Majskolvar 2p                                                               
Mini creme fraiche 5%
Riskakor saltade
Riskakor sourcream&onion


* = Miljömärkta varor     


GI-metoden
bygger på sunt förnuft. Man ska äta långsamma kolhydrater, magert protein, nyttiga fetter samt mycket frukt och grönt. Man ska också tänka på att äta regelbundet och gärna motionera för att få bäst effekt.
Faktiskt så gör jag inte det här främst för att jag vill gå ner i vikt, utan mest för att jag har kommit på vad min kropp faktiskt mår bäst utav och varför inte då göra kroppen den tjänsten att ta hand om den, då den ju är det enda som faktiskt ska hänga med hela livet. 



Färga håret?

 
..Mörkare nu till hösten? Brukar ju göra det med H&Ms färg Brownie som på bilden nedan.
 Men jag vet inte känns som att jag inte riktigt vill släppa sommaren än, (hoppas fortfarande på att håret skall bli solblekt..) Men det kanske är dags att inse faktum..

 


"Men, den har ju bara en enda knapp?!"


..Utbrast den ovise, när Iphonen just gjort premiär. Nu är även hon en stolt ägare av denna

vs

Haha, lite skillnad mot min tidigare? Men akta de har faktiskt en sak gemensamt, nokian hade faktiskt också färgskärm :P



Dagen efter..




Lindex 9,50 :- (!)

Har aldrig blivit sådär riktigt bakis som folk brukar prata om med sprängande huvudvärk o illamående med mera, men nog bli man allt lite seg..
Tog mig iaf ner till fridhemsplan efter jag hade vilat upp mig hemma ett tag för att göra lite diverse inköp såsom mat, kläder med mera. Tog mig en latte o försökte göra lite nytta med plugget också genom att läsa lite, det gick väl lite sådär.


House Of Horror

Aka avslutningsfest för alla grönalundare. Temat var då som ni kanske kan lista ut genom rubriken, skräck.
Jag skulle då föreställa en "förrymd farlig brottsling" haha. Bättre det iaf än vad jag tänkte vara från början då jag tänkte vara fladdermus hur fan det nu hade gått till haha. Nej men ville bara vara något orginellt som ingen annan hade kommit på men så vips träffade jag på Hampus i kön på Buttericks med ett helt randigt set.. Men jag var ensam om handfängseln iaf

Den skyldige Hampus, till höger i bild

Jag o krigsskadade soldaten Annika

En hängd Karin

En till krigsskadad, Timmy

En maskerad Robert och en allmänt blodig o läskig Kajsa 

Leker Badass

Hahah Edvin Var Alex, Huvudrollsinnehavaren i filmen Clockwork Orange

Haha ni kan ju tänka er hur mycket blickar vi fick på t-banan, folk tog smygkort på oss o grejer(främst Kajsa haha) Kändes något random att springa omkring halvlulliga en helt vanligt måndag kl 15 mitt på dagen :P

Annika

Levde in i karaktären

Hoffmaestro spelade för oss 

Riktigt grymma var dom, tyckte även som inte är ett fan. Men jag blev nästan det utav vilket sjukt drag det var!


Black


Skinnskjorts från lindex 299:-
 (mycket snyggare i verkligheten än på bilden, fattar inte hur de fått dem att se skrynkliga ut)


Svart långklänning från H&M 199:-




Studenter tältar i brist på bostad



Trodde det var något event eller något när jag såg tält uppställda på gräsmattan på frescati men så var inte fallet. Har faktiskt själv tänkt tanken att tälta utanför jobbet på djurgården någonstans men det var knappast mer än bara en tanke. Vad jag menar är att jag kan relatera till de stackare som faktiskt slog slag i saken.
Som tur nog så har jag mina kära släktingar att tacka för att jag nu i veckan har fått flytta in hos dem tills vidare. <3


 


RSS 2.0