Fear nothing



The tighter you try and hold on to something that you are afraid of losing, the more you are pushing it away. Those thoughts are filled with fear, and if you continue to persist, what you fear the most will come upon you.

Fear nothing - just think about what you want. It feels so much better!

The things that make me happy today





Jag o Martini

* 1 timma på löpbandet, körde intervaller med löpning, pumpade musik och ba körde!!
* Låten Basto - Again and Again
* Mina underbara nära och kära <3
* Gosiga mjuka söta Martini



En dag



Såhär såg jag ut ikväll, röda läppar livar alltid upp och blir en fin kontrast till en annars gråskalig outfit

Det blev ändrade planer med filmvalet, råkade se fel på tiden så det blev filmen en dag istället, sjuuuuuuuuuuukt, sjukligt jäkla bra var den, mer säger jag inte. SE DEN! Jag både grät och ryste flera gånger om


Vintertid.. bokstavligen


Tini tycker också att det är ruggigt och kryper in o gömmer sig under filten. Det gör hon rätt i

Så lagom deppigt!! There's no turning back now typ.. Men det är ju en liten tröst att vi FÅR en timme, bara sådär? Det är ju helt fantastiskt. Den lär nog behövas som det ser ut. Det är som att den här dagen ANDAS vintertid, kolla bara på vädret, hur ruggigt o kallt som helst. Buuuuuuuuu
 


jobboutfit


A lá svartvitt

Orkade inte ta någon "riktig" outfitbild så det får bli lite som det blir :)
Nu har jag dock bytt om till något lite mer avspänt


Den 30 oktober 2011


Goddag!
Jag kom nyligen hem från jobbet o har käkat lite. Ska iväg snart igen o gå på bio, Crazy stupid love ska vi se! Hört att den är bra o att det är hunkvarning. 
Jag älskar söndagar! Det är så mysig stämning, så lugnt och skönt när de flesta är hemma o latar sig.


Gårdagens


Såhär såg jag ut dagtid


Ny vit



Iphone 4!
Glad tjej har hållt på o pillat med den i princip hela dagen.
Nu har jag vita hörlurar, vit phone, nu fattar bara vit tv och vit data.
Vitt i hjärtat, vitt i själen, vitt i hemmet <3 Är det inte så det heter?
Några tips på appar jag kan ladda ner? Behöver ju inte snåla med plats, har 32 GB o fylla
 


Gårkvällen


Så såg jag ut i min vita kavaj från Gina, "kostym" shorts från H&M och spetslinne från Monki

Jag o bästis bestämde oss för att hitta på något kul igår kväll så vi drog till Ambassabeur och dansade halva natten :) Kul indeed, det märks idag. Sliten tjej - check


Dagens..





Skinnjacka från H&M (gammal)
 jeans från JC
 Ny halsduk från H&M 79:-
 "nya" (har inte hunnit visa) skor med dragkejdor i nubuck från Dinsko för 799:-


Rastlös


Ett utav de skepnader min fastlöshet kan te sig i

Godkväll!
Vaknade sent idag så hann inte med att göra något produktivt innan skolan dessvärre, så jag har i princip bara varit i skolan, kommit hem o käkat o pluggat. Nu tänkte jag gå till gymmet för en paus i pluggandet, bli såå rastlös av att bara sitta stilla o läsa!


Drömjackan



Som av en händelse så bara råkar jag på PRECIS bredvid en Acne-butik som jag går förbi varenda dag..
Så jag kunde inte undgå att se denna, den liksom stirrade rakt in i min själ! För närmare 5 tusen svenska kronor så bör den inte göra annat haha.. Vi borde få rutavdrag på vinterkläder här i Sverige tycker jag. 
Det är ju helt klart en extra utgift som inte alla måste dras med, iof kanske man inte behöver ha en Acne-jacka men ska man ha typ en redig varm dunjacka så kostar de ju detsamma så. På tal om dunjacka så kom jag över en Peak-jacka för 1300 häromdagen. Det är en gammal modell som jag varit ute efter ett tag, så sjukt skön o stor o fluffig. Precis som jag vill ha det i vinter.



Godnatt!



Från mig o Martini som ligger o ser sådär lagom mysig ut! 


3 gaddar, 2 lax



Har ni någonsin sett mig le med tänderna på kort?

Idag gjorde jag något som jag inte har gjort på länge. Var hos tandläkaren. Har inte varit sedan det började kosta i princip så typ två år sedan. Gick till en klinik som hade studentrabatt o Östermalm, de var riktigt bra men vad som är mindre bra är mina tänder.. Så jag gick därifrån med ett lagat hål, two to go. Slapp bedövning o dräggel resten av dagen iaf haha. Drygt två tusen skulle det gå på, så går det när man undviker tandläkaren!

Har alltid velat ha tandställning och har vid flera tillfällen krigat med tandläkarna och insisterat att få det men inte fått för att jag har varit "precis på gränsen" och idag sade dem
 "varför har du inte fått tandreglering?" Morr. 
 


Like a movie



Your body is exactly like a movie projector, and the film running through the projector is all of your thoughts and feelings. Everything you see on the screen of your life is what has been projected from within you, and is what you have put into the film.

By choosing higher thoughts and feelings you can change what you see on the screen at any time. You have complete control of what goes into your film!

Dagens..


Idag är jag grön.
Grön skjorta från åhléns, grön ny jacka från vero moda, skärp från h&m, svarta leggings och boots från dinsko 

Idag har varit i princip bara gått ärenden, ringt samtal, bokat tid hos både tandläkaren (har inte gått sedan det började kosta haha) och läkaren (min höft knasar) haha skruttig tjej eller vad.. Ja, idag har jag bara tagit igen sånt som man annars gärna skjuter upp så det känns som att jag har lastat av en tyngd nu. Vad som dock har blivit lidandes är pluggandet som jag tänkte försöka beta av nu här på kvällskvisten


Your job is you and only you



Your job is you and only you.
When you are working in harmony with the law, no-one can come between you and the Universe. However if you think another person can get in the way of what you want, then you have done a flip to the negative. Focus on creating what you want.

You are the center of divine operation in your life, and your partner is the Universe. No one can get in the way of your creation.

Kvällens..



Shorts från MQ, tisha från lindex, lång cardigan från Gina Tricot och så hade jag ett matchande lila läppstift från make-up store till det också


Fika


Har varit hemma en sväng efter skolan o käkat o varit med Martini och nu sticker jag iväg o fikar med bästa Silvia för o ta igen lite snack. Ha en fin kväll!


Våga vägra svart



Svart i all ära, svart är skisnyggt o man KAN ha svart till allt, man kan ha bara svart, man KAN ha svart varje jäkla dag året runt MEN ibland så har jag anti-svart dagar då jag inte har en enda sak på mig som är svart. Då blir jag stolt. Haha, tvångs?


Nytt från Vero Moda


Älskar den stoora huvan

Det blev ett jack-inköp ändå i fredags, denna militärgröna har jag kikat på förut men har tyckt att 699:- har varit lite för saftigt men den är alldeles för fin för att avstå ifrån trots att jag kanske bara kan ha den nu en liten stund till innan det blir för kallt. Men jag behöver en grön jacka! Och så kan jag ju ha den i vår också!  


Den 23 oktober 2011


På jobbet

Hey folks, hoppas ni haft en fin helg.
 Idag har jag jobbat och sen slappat resterande del av dagen, känner mig lite halv-krasslig. Men nu ska vi inte tänka i sådana banor! Jobbet gick iaf bra, har fått lite längre pass nu och det är jag glad för, katching!
 Nu sitter jag här med Tini i mitt knä medan jag sitter o bloggar. Hon är som gjuten för mitt knä, lillsnuttan.


På tåget

Sitter på tåget på väg till Eskilstuna där jag ska stanna över natten för mys o häng med familj. Imorgon kommer jag tillbaka då jag har jobb på söndag.
Tänk att jag som bor 7 min från T-centralen alltid ska behöva stressa o räknar inte med att jag faktiskt har SJU MIN RESVÄG och att jag inte kan ÅKA den tid jag ska vara FRAMME. Och ändå på något väldigt konstigt vis så hinner jag oftast faktiskt fram i tid?! Jag åkte tio min innan tåget skulle gå, hade alltså 3 min marginal att springa till tåget OCH köpa biljett.. Och jag hann! Blir lika chockad varje gång..

 


Måndag?



Godmorgon!
Det känns som måndag idag. Jag var helt bombsäker på att det var måndag tills jag fick mail av min chef med frasen "trevlig helg" på slutet, ,då tänkte jag för mig själv "vadå trevlig helg, är hon helt snurrig eller".. Undra vem det är som är snurrig.. Har iaf varit ute en sväng i brist på frukost-supplies så nu sitter jag o Tini här o frullar. Sjukt kallt var det ute JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT FRYSA, funderar seriöst på att dra ner på stan o köpa en jacka.
Det här går inte.


Äntligen!

Prövar att blogga från mobilen för första gången! Det var då på tiden att blogg.se fick en app, har varit inne o sökt på appstore x antal gånger i förhoppning om att de kommit till insikt men så nu, äntligen! Godnatt


Create the life you deserve


No human being would ever deliberately bring anything to them that they did not want, but unfortunately throughout the history of humanity many human beings have suffered pain, sorrow, and loss because they were not aware of the one law that affects their lives more than any other.

The course of history has now changed, because you have the knowledge of the law of attraction and you can create the life you deserve. You are changing history!

Val


Mycket val är det här i livet. Här är ett tämligen viktigt sådant. Det märktes inte minst på att jag spenderade en hel kväll med att söka, rangordna och analysera dessa. Eftersom jag studerar fristående kurser så får jag lov att söka nya inför varje termin, och det blir inte lättare för varja gång precis. Sociologi (som jag pluggar nu) har jag iaf beslutat får bli mitt huvudämne (som jag ska skriva min c-uppsats i) Men är nöjd med hur det såg ut tillslut, resten är ur mina händer, får se hurvuda det blir som jag tänkt mig i slutändan.


Inte bara skiftat årstid..


För bara några månader sedan

Nu

Det märks att det har skiftat årstid inte nog med det uppenbara utan även på min hudfärg.. KUL!


Skinnshorts


Nytt kap från MQ som jag fyndade på rean, nypris 399:- ochh så 50% på det, precis lagom!
Älskar snörningen i sidorna och dragkedjorna på bakfickorna


Något ni inte visste om mig..



Den här bilden vet jag att jag ritade av en gång.. En annan sak ni inte visste, att jag faktiskt var helt okej på att teckna!

Att jag när jag var yngre lyssnade på rock/hårdrock, bland annat Evanescence och Metallica! Kom att tänka på det när jag gick in på spotify och såg att Evanescence hade ett nytt album, och faktum är att det var rätt bra! ränderna går aldrig riktigt ur. Jag måste vara definitionen av "allätare" när det gäller musik alltså, jag gillar bokstavligen allt från klassisk musik, R&B, Rock, house, techno och pop 

Evanescence – Evanescence (Deluxe Edition)


RSS 2.0