Mission impossible



Haha degade framför tv:n i ett hopplöst försök att hitta en bra film (det brukar faktiskt vara massa filmer på söndagar) Men hittade dessvärre bara på Mission Impossible a la' Tom Cruise 1996 haha gud va B den var i alla sina försök att verka coola med sina ''high-tech'' prylar haha o Tom förstår jag inte hur han har blivit så himla känd, han är ju inte bra skådis alls haha sorry Cruise men du håller inte måttet för mig :P Fast jag gillar låten dock :P

http://www.youtube.com/watch?v=JtyByefOvgQ





Gårdagen


Det var rätt kul igår faktiskt, vi började på fame lite smått för att sedan röra oss till Nybron, där det var crowded som vanligt men vad gör man inte för R&B dansgolvet :) Tog inte med mig kamera så jag väntar desperat på bilder från dom andra :P


Utgång!


..För första gången på läääänge, tänker inte ens gå in på hur längesen det var ni kommer inte tro ens.. Men iomed att det är en sån ovanlighet så känns det ju extra kul :D  Safe-ade på helt o hållet svart idag från outfit till smink o naglar. Hoppas det blir ett par bilder så jag kan lägga upp sen :)  ha det så bra så länge!

Najsig ny låt:
http://www.rapbasement.com/audio/jennifer-lopez-everybodys-girl.html


Voddler till alla!






Wohoo jag har fått Voddler-invite! :D Helt najsigt, ska maxa den precis som jag gjort med spotify, fattar inte hur de har fått tillstånd till att göra såna program men ska inte ifrågasätta det, tycker det är asbra! (för er som inte vet vad voddler är så är det ett program som man kan få tillgång till där man kan se massa filmer gratis, typ som Spotify fast med filmer) :)



It´s complicated



Bra film! Ännu en romantisk komedi :P Men jag gillar såna ''feel good-filmer'' underhållande och alltid med ett levde lyckliga i alla sina dagar-slut :P Får mig o tänka extra mycket på älsk dock. Saknar <3 




Den 29 januari 2010


Jag följde med mamma ner på stan o bokade tid för riskettan på måndag och införskaffade detta:




Från rean på Din Sko, visst är dom grymma?  




Och en basic tröja från Gina


Nu ska vi iväg på bio! Det blir bio x2 den här veckan, det finns ju så mycket bra filmer ute nu såhär vid årsskiftet!



Dagens låt



Three 6 Mafia feat. Tiësto - Feel It
http://www.youtube.com/watch?v=FThuVI_maAs




Åka skidor!






Jag o mamma passade på o utnyttja vädret nu när det är lite mildare och nysnö ute, så vi drog på oss pjäxorna o begav oss till närmaste elljusspår där det som vanligt alltid finns över-positiva friskusar som stavar fram som ingenting efter 10 kilometersspåret lite lätt röd-rosiga medan vissa är helt slut efter typ 1,5.. Men det känns endå bra att ha fått röra på sig ute i friska luften :)


Heldag på stan





Hade lite kläd-besluts-ångest imorse..



Men Det slutade med något i den här stilen iaf..

Idag mötte jag upp Emma efter skolan för att luncha på Bamboo citys buffé (premiär för mig) med några extra portioner för mycket kanske, lite nackdelen med buffé :P Chillade lite för att sedan se Har du hört talas om Morgans? på bio. YTTE pytte salongen haha 25 platser! De va ju lite skillnad mot typ Heron citys 70 :P Tycker den var helt okej, underhållande :) Lite speciell också iomed att det ju var en romantisk komedi men från ingenstans lite thriller/action typ :P


En

Låtupptäckt:


Studiedag

 
Tog studiedag från skolan idag för att plugga hemma. Har ont i huvudet och har haft hela dagen men u gotta do what u gotta do även om jag har dragit mig från det idag som så många andra..


Goddag!


Lite nytt som jag glömt blogga om :)











Lätt månadens album!



 


    Chris Brown - Graffiti

    I Can Transform Ya
    Sing Like Me
    Crawl
    So cold
    What I Do
    Famous Girl
    Take My Time
    I.Y.A.
    Pass Out
    Wait
    Lucke Me
    Falling Down
    I'll Go
    Girlfriend
    Gotta Be Ur Man
    For Ur Love
    I Need This
    I Love U
    Brown Skin Girl
    Chase Our Love


Massa bra, men en favorit just nu är Lucky Me. check it out!


Män är från mars, kvinnor från venus


               

Gick inte allt för bra på matteprovet idag tyvärr.. Satt både länge o väl men kände mig mer eller mindre clueless om ämnet i fråga. Aja bättre lycka nästa gång! Fick iaf tag på en bok (av slump, tro mig!) brukar inte läsa böcker överhuvudtaget men den här föll mig helt i smaken. Lite psykologisk sådär, och aa, ni kan nog med hjälp av titeln lista ut resten. Väl hemma så prövade jag mig på o göra höskoleprovet o fick 0,5? Låter inte så mycket för världen och det är det kanske inte heller, eller? Om 2,0 är det absolut högsta man kan få? Men gjorde faktiskt inte mitt bästaste haha :P ne men kollade igenom det sen o upptäckte lite slarv men det blir nog annat när man är på plats o ska skriva det på riktigt.. Ska försöka göra det i vår så att man har lättare att komma in sen :) Det har ju blivit så mycket olika urvalsgrupper så man får kriga lite o speciellt i beteendevetenskapliga programmet som jag vill in på..



 
          Ja, jag hade kläder på mig idag också, lite suddiga dock..



Den 24 januari 2010



Nyduschad och känner mig fräch o i form för att göra allt annat än vad jag borde haha dvs. plugga inför matteprovet imorgon. De  blir ''korvstopning'' till max nu. Nu har Älsk iaf åkt iväg, kl 13.00 för att vara exakt, har gått o varit nervös halva dagen, som om det vore jag som skulle åka haha inbillningssjuk :P Okej jag kanske är liiite  avundsjuk då, bara på känslan att vara på planet o påväg bort från Sverige.. Känslan att man är någon annanstans.. Och vädret såklart, sola.. Och maten.. Och handla billigt..

TheHemma-Outfit|                                                 



                                                                                                                 Måste klippa mig snart seriöst, hår överallt!




Lite nytt och frächt


Ett par låtar som går på repeat hos mig just nu:

http://www.rapbasement.com/audio/t-pain-im-seein-breakelights.html

http://www.rapbasement.com/audio/madonna-ft-justin-timberlake-across-the-sky.html




Segt


Seg dag.. Speciellt om man väntar på någon viss speciell.. Han med stort h åker ju då nämligen till thailand (#%&/"!) i två veckor på söndag så får passa på o umgås lite innan dess.


Filmkväll :)




Jag o min döva sötnos Emma slog på skräck och moff-mode ikväll o drog hem en massa ätbart och The uninvited  haha hon är alltid så himla rädd för skräck o endå är de just det hon helst vill se fast hon ångrar sig varje gång när hon sitter halvt gömd bakom mig o andra halvan bakom kudden.. Söt!


Älskar den här bilden hahahah!



En sommarkväll i vilsta :)






Vad Tycks!?


Äntligen fått arslet ur vagnen som man så fint säger o fixat till mig blogg lite! Är inte så high-tech än så länge men endå bättre kom igen? Allt var väl bättre än de där var :P?  


Mornin'!




Good moorgoon! Har velat lagt upp ett inlägg på morgonen bara för att jag är så posivtiv haha! Glöm inte att ha ett bra 20:e Januari 2010 :) Finns nämligen bara en sån dag precis som alla dagar så varför inte uppmärksamma den lite extra?


Lilla Arbetsförmedlingen


Känns som att det enda jag gör är att söka jobb nu för tiden.. Kanske kan bero på att det är just det enda jag gör haha. Har blivit som en hobby typ, gör det så fort jag får tid - helt engagerad :P O jag tror verkligen att jag kommer få varenda jobb jag söker också haha helt positiv. Men sökte på grönan här om dagen o de hörde faktiskt av sig om en telefonintervju(?) så ska ringa imorgon o checka läget :) Har sökt mest i sthlm såklart.. Eskilstuna har ju som känt högst arbetslöshet i hela Sverige, så utbudet här är ju inte det största precis.. Alla andra ställen är ju egentligen bättre men just sthlm har ju sina nackdelar också, det finns mycket jobb men också mycket mycket människor o därmed STOR konkurrens.. Men vad ska man göra fifan de bara o försöka trycka in sig :P

Så såg jag ut idag med kläder idag




Najsig mat mamma gjorde idag :) näst intill spicy hot..!




Went Falun/Sthlm




Pös iväg till Sthlm i torsdags och sedan vidare till Falun i fredags o var där över helgen med Sermed o hälsade på någa kompisar, var trevligt att komma iväg lite om ens till en annan stad tycker jag :) Ännu coolare vore det ju att åka utomlands (som alla andra i min omgivning verkar göra) Alltid jäkla thailand, varenda år den här tiden åker hälften av Sveriges befolkning dit, o just dit! Och samma visa är det i år.. Har blivit anti..! Sä avundsjuk :P

Till min stora besvikelse har jag inte än fått tag i någon usb sladd till mobilen (där jag dumdristigt tar alla bilder jag vill lägga upp) Dummaste.





Vi var o såg  den omtalade Avatar, tycker inte egentligen om sci-fi men trots de blå gubbarna så kunde jag bara inte låta bli att inte tycka om den, då den var både vacker o djup men kunde man förväntat sig någonting annat från snubben som gjorde TITANIC som är typ bäästa filmen någonsin!




If today was your last day

If today was your last day
and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day.
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories?
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day


Against the grain should be a way of life
What's worth the prize is always worth the fight
Every second counts 'cause there's no second try
So live like you'll never live it twice
Don't take the free ride in your own life

If today was your last day
Would you make your mark by mending a broken heart?
You know it's never too late to shoot for the stars
Regardless of who you are
So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothin' stand in your way
Cause the hands of time are never on your side


:)




:)
Idag kom jag iaf i tid till morgonlektionen (nästan) inte för att det hjälpte mig så mycket då jag bara förstod ungefär hälften utav lektionenes innehåll :( 
Fick skinnjackan idag som jag fyndade här om dagen o den var som jag förväntat mig + lite mera axelvaddar än vad jag tänkt mig men det går det också :) Får plats med en tjocktröja under vilket passar bra med tanke på temperaturen på andra sidan väggen.. Det är kallt men sjuuukt fint ute prick nu varenda träd ute är helt täckt med ett gnistrande is/snölager ända ut till barret! Har skickat mamma ut o fota hoppas hon gör det hon är bäst på sånt. 
Härom dagen snokade jag runt på lite bloggar o sånt o hamnade tillslut på www.minoutfit.se så jag ville också lägga in ett par bilder där bara för skojs skull liksom :P sen checkade jag runt idag o såg att min bild hade hamnat på  "Dagens mest populära outfits" från ingenstans :P lite coolt endå erkänn? 


Min sida:
http://www.minoutfit.se/profile.php
Rösta gärna när ni endå är igång;)




Nattligt besök




Jag o Lilli för sisådär ett par år samt några kilon sedan.. Åt båda hållen haha



Stressade ut ur duschen när jag hörde mobilens ljuva ringsignal helt anfådd o blöt svarade jag så var det lydia med hennes himmelska stämma gapade att hon, lilli o angelika stod utanför ett spökhus (mitt hus) i bilden typ sisådär 20 - Det var bara att dra på sig alla käder i världen o springa ut men de var det värt, blev en liten utflykt med bilen, väldigt angenämt, det var längesen vi alla umgicks :)  





Skolstart!

Inte allt för oväntat så försov jag mig o missade hela första lektionen (1 utav 2 möjliga) haha way to go (Y)
Sen gick jag och en fest/klasskompis på stan lite, mest för tidsfördriv o för o checka läget faktiskt.. Har försökt få fart på min blutooth på bärbara så att jag kan överföra nya bilder på mobilen men icke.. Har inte sladden till den, måste haffa, har nämligen bytt mobil nyligen, en simpel o bra Samsung touchwiz till skillnad från nokia N97 o Xperian som jag lyckats förbruka under det senate halvåret. Tacka vet jag nokia 3310, en sån skulle man ha, garanterat inget krångel - eftersom det inte finns något i den som skulle kunna krångla haha. Men iaf så gjorde jag en annan upptäckt på bärbara, har ju cam på den kom jag på så jag testade den lite: 








Samsung Touchwiz, Tack Shirin <3




vinnande bud!

Jag budade nyss på trdera o det gick ju faktiskt vägen den här gången! En svart skinnjack (i äkta skinn!) med tryckknappar kammade jag hem för 199 :- !







Eskilstuna

Hohoo!
Jag har passat på o vara i Sthlm hos älsk nu när jag har haft "lov" från komvux, som börjar imorgon.. 08.30.. Ohumana tider, speciellt för mig som minst sagt avsides - Torshälla.
Jag har iaf haft det bra, det känns underligt på något vis att vara hemma igen men endå skönt såklart. Men det är bara en helt annan grej, Esklistuna till skillnad från Sthlm, fast det bara är någon timme bort.. Gillade inte alls mentaliteten i huvudstaden förut och hade aldrig ens kunnat tänka tanken att vara där en längre tid men efter att ha varit där ett tag så tänker jag faktiskt tvärtom. Har bara insett ytterligare hur inskränkt Eskilstuna verkligen är.. Kanske det är ett ställe man kan komma tillbaka till senare när man har lyckats för att chilla till max..  

Några bilder från jul/nyår följer :)





Fryser sönder vid julgranständningen, gillar blixten i min fejja också haha



Julklappar!:D



Nyår på ambassadör :)


RSS 2.0